Honor ovlašćeni servis

HONOR OVLAŠĆENI SERVIS MOBILNIH TELEFONA

Mobis electronic servisni centar d.o.o. je Honor ovlašćeni servis. Cilj kompanije Honor je da svim korisnicima pruži nezaboravno iskustvo u svakom potencijalnom scenariju u životu. Kompanija Honor teži da ostvari taj cilj tako što proizvodi uređaje jednostavne za upotrebu, na prvom mestu je razumevanje potreba korisnika. Honor telefoni su spoj inovacija i prelepog dizajna.

Ukoliko imate Honor telefon, za sve vaše probleme Mobis ima rešenje.

Ako je na Vašem uređaju brenda Honor polomljen ekran, Mobis servis radi zamene ekrana na Honor telefonima. Servis ekrana se radi isključivo originalnim Honor delovima nabavljenim direktno od kompanije Honor.

 

Ekran na Honor telefonu ne radi? Bilo da je u pitanju polomljen ekran na Honor telefonu ili Honor tabletu, ili ipak imate neki drugi problem sa ekranom, Vaš Honor telefon možete doneti u Mobis ovlašćeni servis mobilnih telefona i mi ćemo Vam rešiti problem.

 

Ukoliko Vaš Honor telefon ne može da se upali ili imate problem sa kamerom na Honor telefonu, Mobis servis će Vaš uređaj popraviti u najkraćem roku.

 

Ako je polomljen poklopac na Honor telefonu ili Honor telefon koči i baguje, mi imamo rešenje i radimo servis svih vrsta kvarova na telefonima.

 

Na sve zamenjene delove Mobis – ovlašćeni Honor servis daje garanciju.

Honor servis telefona u okviru kompanije Mobis rade serviseri licencirani od strane Honor kompanije.

 

Ovde nas možete kontaktirati i objasniti kakav problem imate sa Vašim Honor telefonom, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

 

Ako Vas interesuje cena zamene ekrana za Honor telefonovde možete popuniti formular i mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.