Huawei ovlašćeni servis

HUAWEI OVLAŠĆENI SERVIS MOBILNIH TELEFONA

Mobis electronic servisni centar d.o.o. je Huawei ovlašćeni servis. Huawei je jedan od tri vodeća svetska proizvođača mobilnih telefona. Ova kompanije je jedan od najzastupljenijih brendova na našem tržištu. Godinama unazad kompanija Huawei beleži rast u prodaji mobilnih telefona. Huawei telefoni se odlikuju pre svega dobrim kvalitetom izrade uređaja, kao i savremenim dizajnom.

Ukoliko imate Huawei telefon ili Huawei tablet, za sve vaše probleme Mobis ima rešenje.

Ako je na Vašem uređaju brenda Huawei polomljen ekran, Mobis servis radi zamene ekrana na Huawei telefonima. Servis ekrana se radi isključivo originalnim Huawei delovima nabavljenim direktno od kompanije Huawei.

Ekran na Huawei telefonu ne radi? Bilo da je u pitanju polomljen ekran na Huawei telefonu ili Huawei tabletu, ili ipak imate neki drugi problem sa ekranom, Vaš Huawei telefon možete doneti u Mobis ovlašćeni servis mobilnih telefona i mi ćemo Vam rešiti problem.

Ukoliko Vaš Huawei telefon ne može da se upali ili imate problem sa kamerom na Huawei telefonu, Mobis servis će Vaš uređaj popraviti u najkraćem roku.

Ako je polomljen poklopac na Huawei telefonu ili Huawei telefon koči i baguje, mi imamo rešenje i radimo servis svih vrsta kvarova na telefonima.

Na sve zamenjene delove Mobis – ovlašćeni Huawei servis daje garanciju.

Huawei servis telefona u okviru kompanije Mobis rade serviseri licencirani od strane Huawei kompanije.

Ovde nas možete kontaktirati i objasniti kakav problem imate sa Vašim Huawei telefonom, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Ako Vas interesuje cena zamene ekrana za Huawei telefon, ovde možete popuniti formular i mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.