LG ovlašćeni servis

LG OVLAŠĆENI SERVIS MOBILNIH TELEFONA

Mobis electronic servisni centar d.o.o. je jedini LG ovlašćeni servis u Srbiji. LG je jedna od vodećih i najpoznatijih kompanija na celom svetu kada je u pitanju potrošačka elektronika. Svi LG uređaji se odlikuju odličnim kvalitetom, istrajnošću i praktičnošću.

Mobis Vam stoji na raspolaganju ukoliko imate LG telefon, LG tablet ili LG Tone Free slušalice. Za sve vaše probleme Mobis ima rešenje.

Ako je na Vašem uređaju brenda LG polomljen ekran, Mobis servis radi zamene ekrana na LG telefonima. Servis ekrana se radi isključivo originalnim LG delovima nabavljenim direktno od kompanije LG.

 

Ekran na LG telefonu ne radi? Bilo da je u pitanju polomljen ekran na LG telefonu ili LG tabletu, ili ipak imate neki drugi problem sa ekranom, Vaš LG telefon možete doneti u Mobis ovlašćeni servis mobilnih telefona i mi ćemo Vam rešiti problem.

 

Ukoliko Vaš LG telefon ne može da se upali ili imate problem sa kamerom na LG telefonu, Mobis servis će Vaš uređaj popraviti u najkraćem roku.

 

Ako je polomljen poklopac na LG telefonu ili LG telefon koči i baguje, mi imamo rešenje i radimo servis svih vrsta kvarova na telefonima.

 

Na sve zamenjene delove Mobis – ovlašćeni LG servis daje garanciju.

LG servis telefona u okviru kompanije Mobis rade serviseri licencirani od strane LG kompanije.

 

Ovde nas možete kontaktirati i objasniti kakav problem imate sa Vašim LG telefonom, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

 

Ako Vas interesuje cena zamene ekrana za LG telefonovde možete popuniti formular i mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.