Prestigio ovlašćeni servis

PRESTIGIO OVLAŠĆENI SERVIS MOBILNIH TELEFONA

Mobis electronic servisni centar d.o.o. je Prestigio ovlašćeni servis.

Ukoliko imate Prestigio telefon ili Prestigio tablet, za sve vaše probleme Mobis ima rešenje.

Ako je na Vašem uređaju brenda PRESTIGIO polomljen ekran, Mobis servis radi zamene ekrana na PRESTIGIO telefonima. Servis ekrana se radi isključivo originalnim PRESTIGIO delovima nabavljenim direktno od kompanije PRESTIGIO.

 

Ekran na PRESTIGIO telefonu ne radi? Bilo da je u pitanju polomljen ekran na PRESTIGIO telefonu ili PRESTIGIO tabletu, ili ipak imate neki drugi problem sa ekranom, Vaš PRESTIGIO telefon možete doneti u Mobis ovlašćeni servis mobilnih telefona i mi ćemo Vam rešiti problem.

 

Ukoliko Vaš PRESTIGIO telefon ne može da se upali ili imate problem sa kamerom na PRESTIGIO telefonu, Mobis servis će Vaš uređaj popraviti u najkraćem roku.

 

Ako je polomljen poklopac na PRESTIGIO telefonu ili PRESTIGIO telefon koči i baguje, mi imamo rešenje i radimo servis svih vrsta kvarova na telefonima.

 

Na sve zamenjene delove Mobis – ovlašćeni PRESTIGIO servis daje garanciju.

PRESTIGIO servis telefona u okviru kompanije Mobis rade serviseri licencirani od strane PRESTIGIO kompanije.

 

Ovde nas možete kontaktirati i objasniti kakav problem imate sa Vašim PRESTIGIO telefonom, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

 

Ako Vas interesuje cena zamene ekrana za PRESTIGIO telefonovde možete popuniti formular i mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.