Realme ovlašćeni servis

REALME OVLAŠĆENI SERVIS MOBILNIH TELEFONA

Mobis electronic servisni centar d.o.o. je Realme ovlašćeni servis.

Ukoliko imate Realme telefon, za sve vaše probleme Mobis ima rešenje.

Ako je na Vašem uređaju brenda REALME polomljen ekran, Mobis servis radi zamene ekrana na REALME telefonima. Servis ekrana se radi isključivo originalnim REALME delovima nabavljenim direktno od kompanije REALME.

 

Ekran na REALME telefonu ne radi? Bilo da je u pitanju polomljen ekran na REALME telefonu ili REALME tabletu, ili ipak imate neki drugi problem sa ekranom, Vaš REALME telefon možete doneti u Mobis ovlašćeni servis mobilnih telefona i mi ćemo Vam rešiti problem.

 

Ukoliko Vaš REALME telefon ne može da se upali ili imate problem sa kamerom na REALME telefonu, Mobis servis će Vaš uređaj popraviti u najkraćem roku.

 

Ako je polomljen poklopac na REALME telefonu ili REALME telefon koči i baguje, mi imamo rešenje i radimo servis svih vrsta kvarova na telefonima.

 

Na sve zamenjene delove Mobis – ovlašćeni REALME servis daje garanciju.

REALME servis telefona u okviru kompanije Mobis rade serviseri licencirani od strane REALME kompanije.

 

Ovde nas možete kontaktirati i objasniti kakav problem imate sa Vašim REALME telefonom, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

 

Ako Vas interesuje cena zamene ekrana za REALME telefonovde možete popuniti formular i mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.