RuGGear ovlašćeni servis

RUGGEAR OVLAŠĆENI SERVIS MOBILNIH TELEFONA

Mobis electronic servisni centar d.o.o. je jedini RuGGear ovlašćeni servis.

Ukoliko imate RuGGear telefon, za sve vaše probleme Mobis ima rešenje.

Ako je na Vašem uređaju brenda RUGGEAR polomljen ekran, Mobis servis radi zamene ekrana na RUGGEAR telefonima. Servis ekrana se radi isključivo originalnim RUGGEAR delovima nabavljenim direktno od kompanije RUGGEAR.

 

Ekran na RUGGEAR telefonu ne radi? Bilo da je u pitanju polomljen ekran na RUGGEAR telefonu ili RUGGEAR tabletu, ili ipak imate neki drugi problem sa ekranom, Vaš RUGGEAR telefon možete doneti u Mobis ovlašćeni servis mobilnih telefona i mi ćemo Vam rešiti problem.

 

Ukoliko Vaš RUGGEAR telefon ne može da se upali ili imate problem sa kamerom na RUGGEAR telefonu, Mobis servis će Vaš uređaj popraviti u najkraćem roku.

 

Ako je polomljen poklopac na RUGGEAR telefonu ili RUGGEAR telefon koči i baguje, mi imamo rešenje i radimo servis svih vrsta kvarova na telefonima.

 

Na sve zamenjene delove Mobis – ovlašćeni RUGGEAR servis daje garanciju.

RUGGEAR servis telefona u okviru kompanije Mobis rade serviseri licencirani od strane RUGGEAR kompanije.

 

Ovde nas možete kontaktirati i objasniti kakav problem imate sa Vašim RUGGEAR telefonom, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

 

Ako Vas interesuje cena zamene ekrana za RUGGEAR telefonovde možete popuniti formular i mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.