TCL ovlašćeni servis

TCL OVLAŠĆENI SERVIS MOBILNIH TELEFONA

Mobis electronic servisni centar d.o.o. je jedini TCL ovlašćeni servis mobilnih telefona. TCL grupacija osnovana je 1981. godine i tokom godina postala je jedna od najvećih svetskih kompanija za potrošačku elektroniku. Kompanija TCL Electronics prodaje svoje proizvode u više od 160 zemalja. Sada i korisnici u Srbiji mogu uživati u TCL proizvodima i tehnologijama.

Ukoliko imate TCL telefon, za sve vaše probleme Mobis ima rešenje.

Ako je na Vašem uređaju brenda TCL polomljen ekran, Mobis servis radi zamene ekrana na TCL telefonima. Servis ekrana se radi isključivo originalnim TCL delovima nabavljenim direktno od kompanije TCL.

 

Ekran na TCL telefonu ne radi? Bilo da je u pitanju polomljen ekran na TCL telefonu ili TCL tabletu, ili ipak imate neki drugi problem sa ekranom, Vaš TCL telefon možete doneti u Mobis ovlašćeni servis mobilnih telefona i mi ćemo Vam rešiti problem.

 

Ukoliko Vaš TCL telefon ne može da se upali ili imate problem sa kamerom na TCL telefonu, Mobis servis će Vaš uređaj popraviti u najkraćem roku.

 

Ako je polomljen poklopac na TCL telefonu ili TCL telefon koči i baguje, mi imamo rešenje i radimo servis svih vrsta kvarova na telefonima.

 

Na sve zamenjene delove Mobis – ovlašćeni TCL servis daje garanciju.

TCL servis telefona u okviru kompanije Mobis rade serviseri licencirani od strane TCL kompanije.

 

Ovde nas možete kontaktirati i objasniti kakav problem imate sa Vašim TCL telefonom, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

 

Ako Vas interesuje cena zamene ekrana za TCL telefonovde možete popuniti formular i mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.