Wiko ovlašćeni servis

WIKO OVLAŠĆENI SERVIS MOBILNIH TELEFONA

Mobis electronic servisni centar d.o.o. je jedini WIKO ovlašćeni servis.

Ukoliko imate Wiko telefon, za sve vaše probleme Mobis ima rešenje.

Ako je na Vašem uređaju brenda WIKO polomljen ekran, Mobis servis radi zamene ekrana na WIKO telefonima. Servis ekrana se radi isključivo originalnim WIKO delovima nabavljenim direktno od kompanije WIKO.

 

Ekran na WIKO telefonu ne radi? Bilo da je u pitanju polomljen ekran na WIKO telefonu ili WIKO tabletu, ili ipak imate neki drugi problem sa ekranom, Vaš WIKO telefon možete doneti u Mobis ovlašćeni servis mobilnih telefona i mi ćemo Vam rešiti problem.

 

Ukoliko Vaš WIKO telefon ne može da se upali ili imate problem sa kamerom na WIKO telefonu, Mobis servis će Vaš uređaj popraviti u najkraćem roku.

 

Ako je polomljen poklopac na WIKO telefonu ili WIKO telefon koči i baguje, mi imamo rešenje i radimo servis svih vrsta kvarova na telefonima.

 

Na sve zamenjene delove Mobis – ovlašćeni WIKO servis daje garanciju.

WIKO servis telefona u okviru kompanije Mobis rade serviseri licencirani od strane WIKO kompanije.

 

Ovde nas možete kontaktirati i objasniti kakav problem imate sa Vašim WIKO telefonom, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

 

Ako Vas interesuje cena zamene ekrana za WIKO telefonovde možete popuniti formular i mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.