Xiaomi ovlašćeni servis

XIAOMI OVLAŠĆENI SERVIS MOBILNIH TELEFONA

Mobis electronic servisni centar d.o.o. je jedini Xiaomi ovlašćeni servis u Srbiji. Xiaomi najbrže rastući brend na našem tržištu. Xiaomi brend je jedan od najprodavanijih brendova u Kini, a sada i na Evropskom tlu preuzimaju primat. Xiaomi telefoni su prepoznatljivog dizajna, a možete ih kupiti po veoma pristupačnim cenama.

A K C I J A ! ! !

Ako Vas interesuje cena delova za bilo koji Xiaomi telefonovde možete popuniti formular i mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Ukoliko imate Xiaomi telefon, za sve vaše probleme Mobis ima rešenje.

Ako je na Vašem uređaju brenda Xiaomi polomljen ekran, Mobis servis radi zamene ekrana na Xiaomi telefonima. Servis ekrana se radi isključivo originalnim Xiaomi delovima nabavljenim direktno od kompanije Xiaomi.

Ekran na Xiaomi telefonu ne radi? Bilo da je u pitanju polomljen ekran na Xiaomi telefonu ili Xiaomi tabletu, ili ipak imate neki drugi problem sa ekranom, Vaš Xiaomi telefon možete doneti u Mobis ovlašćeni servis mobilnih telefona i mi ćemo Vam rešiti problem.

Ukoliko Vaš Xiaomi telefon ne može da se upali ili imate problem sa kamerom na Xiaomi telefonu, Mobis servis će Vaš uređaj popraviti u najkraćem roku.

Ako je polomljen poklopac na Xiaomi telefonu ili Xiaomi telefon koči i baguje, mi imamo rešenje i radimo servis svih vrsta kvarova na telefonima.

Na sve zamenjene delove Mobis – ovlašćeni Xiaomi servis daje garanciju.

Xiaomi servis telefona u okviru kompanije Mobis rade serviseri licencirani od strane Xiaomi kompanije.

Ovde nas možete kontaktirati i objasniti kakav problem imate sa Vašim Xiaomi telefonom, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Ako Vas interesuje cena zamene ekrana za Xiaomi telefonovde možete popuniti formular i mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.